TRÆNINGSAKTIVITETER

Jeg tilbyder både udendørs & indendørstræning, privat holdundervisning og personlig træning til private, firmaer og offentlige institutioner. Nedenstående er eksempler på igangværende træningsaktiviteter eller aktiviteter, jeg tidligere har lavet, der kan bruges som inspirationskilde.

Kontakt mig gerne for mere information eller for at høre om andre muligheder.

 


Udendørs træningsfællesskab

Vil du gerne i gang med at motionere regelmæssigt, og motiveres du af et inspirerende fællesskab, er mit udendørs træningsfællesskab med effektiv og sjov motion måske noget for dig. Du bliver udfordret på puls og styrke med simple og effektive øvelser. Vi træner hele kroppen med bl.a. elastikker og egen kropsvægt og slutter af med udstrækning.

Jeg har fast udendørs fællestræning på P-pladsen ved Behandlingscenter Gladsaxe, Gammelmosevej 205, Lyngby:

  • Lørdage kl. 10:00-11:00

Vi træner ude i (næsten) al slags vejr – i sol, regn og slud. I tilfælde af hård frost, hagl og kraftig regn har vi dog mulighed for at trække indendørs.

Pris: 40 kr. per gang. Tilmelding er ikke nødvendigt – det er bare at møde op!

 


Træning for Rigtige Kvinder

Det overflødige fedt skal brændes af, og pulsen skal pumpes op! En rigtig kvinde er da ikke bange for en udfordring, vel? Hver uge er der nye sjove – og måske lidt grænseoverskridende – udfordringer, som er kraftigt inspireret af de “Rigtige Mænd”.

Du bliver målt på forskellige parametre bl.a. styrke og udholdenhed når vi starter og slutter en sæson så du kan følge din udvikling.

Træningen foregår udendørs ved Idrætsanlægget ved Gladsaxe Stadion.

… Læs mere og tilmeld dig her …

 


Holdundervisning

Jeg tilrettelægger holdundervisning i henhold til jeres ønsker og behov både inden for styrketræning og konditionstræning. Træningen foregår hos jer, ved udendørs motionsområder eller i henhold til aftale.

Private: Vil du og din familie gerne træne sammen, eller er I en lille gruppe af venner/veninder, der ønsker at kombinere træning og fællesskab, har I mulighed for at få lavet jeres helt eget forløb med instruktion og programlægning.

Firmaer: Har I fitnessfaciliteter på din arbejdsplads, instruerer og inspirerer jeg dig og dine kollegaer i brugen af maskiner og vægte; I får lagt individuelle programmer tilpasset jeres ønsker og behov. Sidder I det meste af dagen foran en computer, kan input til aktive pauser være løsningen for jer. Foretrækker I at give den gas med hård, udfordrende og sjov træning, laver jeg også holdtræning til små og store hold.

… Læs mere om muligheder for firmaer her …

 


Træning for skoleklasser

Rigtig mange skoler har fået mere fokus på bevægelsesaktiviteter, og flere elever bevæger sig hyppigere og mere i dag end tidligere. Det går dog langsomt frem med at få mere bevægelse og aktivitet ind som en del af skoledagen.

Jeg arrangerer events for skoleklasser, der kombinerer træning med teori og undervisning. Eleverne bliver introduceret til anderledes træningsaktiviteter f.eks. udendørstræning med naturens egne redskaber.

Bliv inspireret af mine events på Gladsaxe Privatskole  eller kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan bidrage til at gøre jeres skoleklasser mere aktive.

 


Personlig træning

Du får lagt dit eget personlig træningsprogram, hvor jeg tager udgangspunkt i, hvordan og hvor ofte du vil træne, samt hvilken form for motion du gerne vil dyrke – det kan eksempelvis være styrketræning med egen kropsvægt, vægte eller elastikker, konditionstræning, mobilitetstræning, funktioneltræning eller en kombination.

Vil du gerne se fremskridt og træne effektivt, skal du vælge professionel vejledning med personlig træner fordi en personlig træner:

“Forpligter og motiverer dig samt giver dig variation der sikrer progression i din træning”   

Du får en personlig træningsplan med instruktion og forløbsoversigt, så du også kan følge din udvikling og samtidig sikre optimalt udbytte af din træning.

 


Bootcamps

Jeg har i samarbejde med Behandlingscenter Gladsaxe udviklet en række bootcamps, der kombinerer kostvejledning, motion og kropsbehandlinger med inspirerende fællesskab.

Der er fokus på sund kost, fysisk aktivitet og velvære og er for alle, der ønsker en sundere livsstil. Det kan være i forbindelse med vægttab, vægtøgning eller blot for at komme i gang med at dyrke motion.

Du bliver en del af et fællesskab med inspiration og motivation samtidig med, at du får konkrete redskaber og viden tilpasset dine behov.

Læs mere her

 


“Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag og du er i gang i morgen!”

Alle aktiviteter tilpasses selvfølgelig din/jeres situation og specifikke ønsker. Kontakt mig meget gerne for en snak om dine/jeres konkrete behov.