TRÆNING FOR RIGTIGE KVINDER

Har du set de ”Rigtige Mænd” træne og tænkt: ”Det ser jo faktisk rigtig sjovt ud! Det kunne jeg godt tænke mig at prøve!” – Så har du chancen nu!!

Det overflødige fedt skal brændes af, og pulsen skal pumpes op! En rigtig kvinde er da ikke bange for en udfordring, vel?

Træningsøvelserne er enkle, men effektive. Hver uge vil der være nye sjove – og måske lidt grænseoverskridende – udfordringer, som vil være kraftigt inspireret af de ”Rigtige Mænd”. Træningen vil gøre dig stærk og smidig, uden at du kommer til at ligne en bodybuilder. Du får øget bevægelighed og bedre kropskontrol.

Rigtige kvinder vil have et mål at gå efter!

Få styr på din udvikling! Du bliver målt på forskellige parametre ved opstart bl.a. styrke og udholdenhed. Testen er en slags body age-test, men i stedet for en kropsalder, får du et ”Superkvinde-tal”. Testen tages flere gange i forløbet, så du kan måle, om det går i den rigtige retning med din fysiske udvikling. Og det gør det selvfølgelig, når du bare følger den simple træning og enkle kosttips.

PRAKTISK INFORMATION

Vi træner udendørs ved Gladsaxe Stadion i (næsten) al slags vejr. Vi mødes ved P-pladsen på Vandtårnsvej ved siden af svømmehallen:

FORÅRSSÆSONNEN ER FORLÆNGET – TILMELD DIG NU!!

  • MANDAGE kl. 16.25-17.25 – HOLD 1: Næste holdstart er mandag d. 6/5-2019 TILMED DIG HER!
  • MANDAGE kl. 17.30-18.30 – HOLD 2: Næste holdstart er mandag d. 6/5-2019 TILMED DIG HER!

PRIS: 200 kr. for 4 gange.

EFTERÅRSSÆSONNEN starter til september!! Mere info her på siden snarest!!

Hvad siger deltagerne:

Det er altid en fest at træne med dig :-)”

Jeg synes, at træningen er ‘benhård’ og det er skrækkeligt at opleve i hvor dårlig form jeg egentlig er, MEN det er samtidig den sjoveste og fedeste træning jeg har deltaget i. Når jeg kører hjem efter træning, så er jeg mentalt høj af begejstring og min krop er dejlig træt!

Jeg har trænet et års tid hos Tia og vil ikke undvære det! Træningen er hård, men god!

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål, eller er i tvivl om “Træning for RIGTIGE KVINDER” er noget for dig!