STYRKE & MOBILITET for RIGTIGE KVINDER

En sund krop er en stærk krop! Derfor er det en rigtig god ide at dyrke styrketræning!

Styrke & Mobilitet er for dig, der ønsker at styrke din krop og forbedre din mobilitet. 

Styrke og god bevægelighed kan have betydning for forbedret udførsel af træning og hverdagsaktiviteter. Styrke & Mobilitet er for dig, der ønsker at supplere din løbe- eller anden pulstræning. Det er for dig, der er i gang med et vægttab og vil undgå at tabe muskelmasse; eller for dig, der blot ønsker en stærk og smidig krop!

Timen består af både styrketræning & mobilitetstræning

STYRKETRÆNINGEN vedligeholder & opbygger din muskelmasse, styrker dine led & knogler, øger din forbrænding og giver dig en tonet krop. Træningen bygges op som en helkropstræning, hvor alle kroppens store muskelgrupper (ben, baller, ryg, bryst, skuldre, core & arme) trænes, primært som frivægtsøvelser, der også forbedrer din stabilitet, balance og koordination. Kroppen fungerer som en helhed; derfor giver det mening at træne musklerne i flerledsøvelser, dvs. øvelser hvor flere led og muskler aktiveres i samme øvelse – som eksempelvis squat og push ups.

MOBILITETSTRÆNINGEN forbedrer din mobilitet, og i træningssammenhæng betyder det, at du får et større bevægelsesudslag, og dermed  at du kan forbedre din udførelse og teknikken af de enkelte øvelser. Det kan eksempelvis være en dybere squat. Leddene aktiveres til yderpositioner under fuld kontrol og med det formål, at din bevægelighed & smidighed forbedres eller fastholdes.

Styrketræning er for alle! Træningen tilrettelægges i henhold til deltagernes træningserfaring og niveau. Du får træning, hvor du udfordres på dit niveau!

PRAKTISK INFORMATION

Træningen foregår indendørs på Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg – Lokale 5:

FORÅRSSÆSONNEN ER FORLÆNGET – TILMELD DIG NU!!

  • ONSDAGE kl. 18.15-19.15: Næste holdstart er onsdag d. 1/5-2019 TILMED DIG HER!

PRIS: 350 kr. for 7 gange

EFTERÅRSSÆSONNEN starter til september!! Mere info her på siden snarest!!

Er du i tvivl om Styrke & Mobilitet er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via: email hidden; JavaScript is required eller mobil: 2896 3970