POWER TRAINING (LØB & STYRKE)

Filosofien bag POWERTRAINING er, at være flere om en personlig træner – til gavn for fællesskabet og pengepungen. Desuden foregår al PowerTraining udendørs – og med en tydelig holdånd.


POWER PACK Bagsværd

Træningen består af kombineret løbe & styrketræning til dig der vil i solid form. Vi starter med opvarmning, hvorefter vi løber. Under løbet varieres tempo’et fra almindeligt løb til små spurter op og ned ad bakker eller andre forhindringer. Indimellem laver vi lunges, push ups, squat, maveøvelser, planker, burpees og meget andet.

POWER START Bagsværd – Nyt hold fra august 2020

Er du gået i stå med din træning, har været gravid, skadet, mistet motivationen eller har du bare lyst til at prøve udendørs træning, så er dette holdet for dig. Træningen består af kombineret løbe & styrketræning til dig, der gerne vil i form. Vi kommer ud på korte løbepas og laver stop undervejs med squat, maveøvelser, push ups og meget andet.

Velkommen til den sjoveste holdtræning!

Der er plads til alle niveauer på holdene, uanset om du er nybegynder, ikke har trænet i mange år, eller er i god form. Træningsformen gør, at træningen tilpasses til lige præcis dit niveau.


PRAKTISK INFORMATION

Vi træner udendørs i al slags vejr:

Power PACK Bagsværd (løb & styrke)

  • TIRSDAG kl. 18.00-19.00
  • MØDESTED: Bagsværd Park (p-pladsen ved ved Aldershvile Slotsruin)

Power START Bagsværd (løb & styrke)

  • LØRDAG kl. 11.30-12.30
  • MØDESTED: Bagsværd Park (p-pladsen ved ved Aldershvile Slotsruin)

Tilmelding

  • Du tilmelder dig via POWERTRAINING (til lokation Bagsværd)
  • PRIS: 259 kr. per måned inkl. fri træning på alle POWERTRAININGs lokationer – Kontingent opkræves fire gange årligt for op til tre måneder ad gangen.

Husk at tilmelde dig lokation BAGSVÆRD uanset din egen postnummer adresse.

Er du i tvivl om ‘POWER PACK’ er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig via: email hidden; JavaScript is required eller mobil: 2896 3970.


Træningen er sjov og hård! – og for dig, der er vild med at træne i naturen!