PERSONLIG TRÆNING

En stor del af dem, der starter med at træne på egen hånd stopper inden de er kommet rigtig i gang! Det skyldes ofte, at det kan være svært at holde motivationen, finde inspiration til at variere træningen, de ønskede resultater udebliver og/eller manglende tilpasning af intensiteten.

Og her kan din personlige træner gøre hele forskellen. Hvad enten det er udseende, sundhed, ønsket om at komme i bedre form, vægttab eller noget helt andet du ønsker at opnå.

Er du nybegynder, eller har du trænet tidligere, og er gået i stå eller har været skadet og skal i gang med din træning igen, er der langt større chance for, at du kommer godt fra start med professionel vejledning.

Det kan også være, at du allerede træner jævnligt, men har brug for en, der motiverer, støtter og presser dig til at yde dit bedste og hjælper dig til at fastholde dig i din træning.

Jeg træner sammen med dig og tilrettelægger dit personlige træningsforløb med udgangspunkt i dine mål, ønsker og forudsætninger. Jeg tilbyder personlig træning:

  • Udendørs eller hjemme hos dig.
  • Brug af vægte, TRX, elastikker, egen kropsvægt eller naturens redskaber.
  • Styrke, puls, funktionel, mobilitet, core, løb eller en kombination.

Du kan vælge at:

  • Vi træner sammen 1-2 gange om ugen i henhold til et aftalt forløb.
  • Få lagt dit eget personlige træningsprogram, hvor jeg tager udgangspunkt i, hvordan og hvor ofte du vil træne. Her træner du også selv mellem vores træningspas, som typisk vil være 1-2 gange om måneden.

Vil du gerne se fremskridt og træne effektivt, skal du vælge professionel vejledning med personlig træner fordi en personlig træner:

“Forpligter og motiverer dig samt giver dig variation, der sikrer progression i din træning”   

Du får en personlig træningsplan med instruktion og forløbsoversigt, så du også kan følge din udvikling og samtidig sikre optimalt udbytte af din træning.


PRAKTISK INFORMATION

  • Individuel programlægning
  • Tid & sted efter aftale
  • Pris: fra 550 kr. per træning
  • Klippekort med 10 klip: 4675 kr. (gælder for personlig træning min. 2 gange om måneden)

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig  via: email hidden; JavaScript is required eller mobil: 2896 3970.