Om Tia

Jeg har, siden jeg selv i gymnasietiden var igennem et vægttabsforløb med kostomlægning og introduktion til fitness og styrketræning, interesseret mig særlig meget for betydningen og effekten af sund kost og regelmæssig træning. Jeg er specielt fascineret af, hvor meget vores livsstil betyder for vores velbefindende samt for vores evne til at fungere i en travl hverdag.

Jeg har i mange år arbejdet med projektledelse inden for medicinalindustrien og i rejsebranchen, men valgte i 2015 at sige mit faste job op for at forfølge min drøm om at starte egen virksomhed med træning & kostvejledning. Det blev i august 2015 til ”ALIMENTIA – Dit sunde valg”. Jeg lever i dag af min passion med flere udendørs træningshold og en kundekreds, der både tæller private enkeltpersoner, virksomheder og offentlige institutioner.

MIN FILOSOFI

Det er meget individuelt, hvad der motiverer os hver især til at træne, gennemføre et vægttabsforløb, ændre kostvaner, skære ned på de usunde fristelser, osv. For nogle mennesker fungerer det med en nøje tilrettelagt plan. For andre virker det med nogle rammer og guidelines for træningen og/eller kosten, så de dermed selv kan planlægge og tage hensyn til familie og andre aktiviteter. Derfor gør jeg meget ud af at få et indblik i din hverdag, når vi mødes første gang.

Læs mere om min filosofi her… ⌋


FAGLIG BAGGRUND

For at kunne give dig den bedst mulige rådgivning, videreuddanner jeg mig løbende, deltager på messer og konferencer samt holder mig opdateret med den nyeste forskning.

Uddannelser, kurser & certificeringer:

  • Certificeret Personlig Træner (EuropeActive EHFA)
  • Certificeret Fitnessinstruktør
  • Anatomi & Fysiologi
  • Diætisteksamineret Kostvejleder
  • Specialmodul “Børn & Overvægt”
  • Specialmodul “Mobilitet”
  • Sundhedscoaching
  • Sundhedsambassadør
  • Moderne Smertevidenskab (Den biopsykosociale smertemodel, kommunikation, klientbaseret smerteundervisning samt den aktuelle forskning inden for disse områder)
  • Projektledelse (PRINCE2 Foundation & Practitioner)

SAMARBEJDSPARTNERE

Jeg samarbejder med andre rådgivere, trænere og behandlere.

Behandlingscenter Gladsaxe

Jeg er tilknyttet Behandlingscenter Gladsaxe som Kostvejleder og Personlig Træner.

Jeg har i samarbejde med Behandlingscenter Gladsaxe udviklet en række bootcamps, der kombinerer kostvejledning, motion og kropsbehandlinger. Læs mere her…

Pia Holbæk Coaching

Jeg har i samarbejde med Pia Holbæk Coaching udviklet “Et Fedt arbejdsliv – For virksomhed & medarbejdere”. Vi arbejder ud fra et helhedsorienteret syn, der kombinerer fysisk, mental og social sundhed. Vi sætter sundhed, trivsel og arbejdsglæde på dagsordenen på en anderledes måde. Læs mere her…

Københavns Kommune, Center for Rusmiddelbehandling

MoveOn er et idræts- og motionstilbud til misbrugere tilknyttet behandling i Københavns Kommune hvor jeg arbejder fire dage om ugen som Fitnessinstruktør og Kostvejleder.

EASIS

EASIS er kvalitetsprodukter med god smag uden tilsat sukker til forbrugere, der ønsker at reducere deres indtag af sukker og kalorier og øge deres indtag af proteiner og kostfibre. Det skal være nemt at vælge et sundere alternativ, når du gerne vil formindske dit kalorieindtag.

EASIS har sponsoreret smagsprøver til flere ALIMENTIA event, eksempelvis Ladies’ Night i Fitness World Søborg og i forbindelse med livstilsmessen i Bernstorff Parken.

Vitakost

Jeg benytter Vitakost, professionel kostberegning (det tidligere Madlog), til udarbejdelse af kostplaner til mine klienter samt til energiberegning af mine opskrifter. Det giver mig den nødvendige sikkerhed for, at mine kostplaner overholder de næringsværdier, jeg gerne vil opnå for hver enkelt kostplan.


Skal jeg også hjælpe dig? Ring i dag og du er i gang i morgen!