INDIVIDUELLE FORLØB

VÆGTTABSFORLØB

Et vægttabsforløb drejer sig lidt forenklet om, at du skal bruge mere energi end du spiser og drikker. Det gælder for alle, der gerne vil tabe sig, men nogle har sværere ved det end andre. Jeg tilbyder individuelle vægttabsforløb, der tager udgangspunkt i din situation. Det er meget individuelt, hvad der motiverer os hver især til at gennemføre et vægttabsforløb. Nogle personer har behov for store og hurtige forandringer med et “Tab 10 kg på 10 uger-forløb”. For andre virker det med en lidt længere tidshorisont, hvor der også er plads til ‘at synde’ ind i mellem. Udgangspunktet vil altid være din livssituation og dine behov.

⌈ Læs mere her… ⌋


PERSONLIG TRÆNING

En stor del af dem, der starter med at træne på egen hånd stopper inden de er kommet rigtig i gang! Og her kan din personlige træner gøre hele forskellen. Hvad enten det er udseende, sundhed, ønsket om at komme i bedre form, vægttab eller noget helt andet du ønsker at opnå. Jeg træner sammen med dig og tilrettelægger dit personlige træningsforløb med udgangspunkt i dine mål, ønsker og forudsætninger, så du får en sikker, effektiv og inspirerende træning.

⌈ Læs mere her… ⌋


KOSTVEJLEDNING

Den kost, vi spiser og drikker, har det primære formål at forsyne os med energi og næring – kort sagt er det kroppens brændstof. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, hvordan du sammensætter din kost. I forbindelse med et vægttab er det især vigtigt, at din krop får den mest optimale kost, der mætter og holder dit blodsukker stabilt. De officielle danske kostråd bygger på solid forskning og sikrer, at kroppen får dækket det basale behov for vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer samt nedsætter risikoen for livsstilssygdomme og overvægt. Jeg bruger kostrådene som guideline til at give dig sund balance i en aktiv hverdag med madglæde, nydelse og velvære. Jeg tilbyder individuel kostvejledning altid med udgangspunkt i din livssituation og dine behov.

⌈ Læs mere her… ⌋


Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig! 

• Send mig en mail på: email hidden; JavaScript is required

• Kontakt mig på mobil: 2896 3970