FORLØB

VÆGTTABSFORLØB

Jeg tilbyder individuelle vægttabsforløb, der tager udgangspunkt i din situation. Det er meget individuelt, hvad der motiverer os hver især til at gennemføre et vægttabsforløb. Nogle personer har behov for store og hurtige forandringer med et “Tab 10 kg på 10 uger-forløb”. For andre virker det med en lidt længere tidshorisont, hvor der også er plads til ‘at synde’ ind i mellem. Udgangspunktet vil altid være din livssituation og dine behov!

⌈ Læs mere her… ⌋


PERSONLIG TRÆNING

Du får lagt dit eget personlige træningsprogram, hvor jeg tager udgangspunkt i, hvordan og hvor ofte du vil træne.

Vil du gerne se fremskridt og træne effektivt, skal du vælge professionel vejledning med personlig træner fordi en personlig træner “Forpligter og motiverer dig, giver dig variation og sikrer progression i din træning”.

⌈ Læs mere her… ⌋


KOSTVEJLEDNING

Den kost, vi spiser og drikker, har det primære formål at forsyne os med energi og næring – kort sagt er det kroppens brændstof. Det er derfor ikke helt uvæsentligt, hvordan du sammensætter din kost. I forbindelse med et vægttab er det især vigtigt, at din krop får den mest optimale kost, der mætter og holder dit blodsukker stabilt.

Jeg tilbyder individuel kostvejledning hjemme hos dig. Behovene og udfordringerne er forskellige. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dine behov og din situation.

⌈ Læs mere her… ⌋


Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig via: email hidden; JavaScript is required eller mobil: 2896 3970.