BOOTCAMPS

Jeg har i samarbejde med Behandlingscenter Gladsaxe  udviklet en række bootcamps, der kombinerer kostvejledning, motion og kropsbehandlinger med inspirerende fællesskab. Der er fokus på sund kost, fysisk aktivitet og velvære og er for alle, der ønsker en sundere livsstil. Det kan være i forbindelse med vægttab, vægtøgning eller blot for at komme i gang med at dyrke motion.

“Du får en grundlæggende forståelse for ernæringsrigtig kost og for sammenhængen mellem motion, kost og sundhed samt inspiration og støtte til at træffe sunde valg i hverdagen. Det skal være nemt og tilgængeligt, så de gode vaner bliver en integreret del af din dagligdag”.

Alle bootcamps kombinerer fælles aktiviteter med individuel kostvejledning og træningsinstruktion. Du bliver en del af et fællesskab med inspiration og motivation samtidig med, at du får konkrete redskaber og viden tilpasset dine behov. Træningen vil foregå udendørs som holdtræning, men der vil også være mulighed for at lagt individuelle programmer. Der vil være forskellige oplæg – det vil være foredrag, undervisning og debatarrangementer. Du kan læse mere om de enkelte muligheder under bootcamp-beskrivelserne.

“Kickstart dit nye sunde liv nu!”

Du har også mulighed for at tilvælge et individuelt forløb, der tilrettelægges med udgangspunkt i dine nuværende kostvaner og livsstil og munder ud i en plan for din livstilsændring og kostomlægning.

 


Kropsbehandlinger

Alle forløb indeholder en valgfri kropsbehandling – Vælg mellem:

  • Helkropsmassage: Dybdegående og afstressende massage, der er velegnet til spændingshovedpine og andre muskelrelaterede smerter og spændinger – og så øger den dit velbefindende og virker dybt afslappende på krop og sind.
  • Kranio-Sakral Terapi: En blid behandling, der virker gennem centralnervesystemet. Metoden er velegnet ved stress, fibromyalgi, piskesmæld og migræne/hovedpine.

 


Bootcamps beskrivelser

Nedenstående er eksempler på bootcamps, der kan bruges som inspirationskilde. Alle bootcamps kan selvfølgelig tilpasses specifikke behov og ønsker.

Kontakt mig meget gerne for nærmere information om indhold og pris eller evt. en snak om jeres konkrete behov.